Apostille documents. Certification and document authentication. Birth certificate apostille.

UNICA, логото на България.

Скъпи Скъпи ,

Всевишният създал Земята и тръгнал с огромен чувал да раздава съкровища навред.Накрая стигнал до България, но чувалът бил вече празен. Тогава Той изтръскал всички остатъци над тази земя и по тая причина тук има малко, но от всичко - планини, морета, реки, лесове и равнини.

Gold treasure.Легендите не дават най-точната информация, но науката е категорична, че тук цивилизацията Варна е създала преди 8 000 години първите златни украшения в света. По тези земи се е родил божественият музикант Орфей и гладиаторът Спартак - освободителят на робите. Само тук танцуват боси в огъня и почитат единствено червеното вино. Тук епископ Вулфила създава азбуката на готите и съвременна Европа, а светите братя Кирил и Методий дават писмеността на славяните. Според американското патентно ведомство създател на първия компютър е българинът Джон Атанасов.
Добре дошли в България, чувствайте се добре в Русе!

Vladimir Iliev, NFAK President.Градът е на десния бряг в долното течение на реката Дунав и е на 7000 години. Най-древните известни обитатели са били траките, а след това- келтите, римляните, готите, славяните и прабългарите. Съвременният Русе е петият по големина град в страната и е административен, индустриален, транспортен, търговски и културен център. Много неща за съвременна България започват от Русе - корабостроенето, железницата, градоустройствения план, бирата,банковото и застрахователно дело,хоровото пеене, модерното земеделие, киното. Да, киното прохожда тук през февруари 1897 година и много от големите кинаджии са русенци. Първият киноклуб е от 1924 година, а днес Русе е столица на българското алтернативно кино и домакин на 74 световен конгрес и фестивал на УНИКА.

Подпис на президента NFAK.

Bookmark and Share

Снимка
кредити. По посока на часовниковата стрелка от горния ляв:

Златен ритон от Панагюрското съкровище, 4 - 3 век пр. Хр. от Sitomo.
Пясъчник образувания близо до Мелник, южна България от Стоян Филипов.
Черно море, както се вижда от Медни рид връх близо до Бургас от Evgord.
Древен римски архитектура в Пловдив, най-старият град в Европа и 6-ти най-старото селище в света, непрекъснато обитаван от поне 3000 г. пр. Хр. от Tourbillon.
Всички получени от Wikipedia и се използва под Creative Commons схема

Creative Commons logo.


Rozhen, Bulgaria.

The Black Sea.

Ruins in Plovdiv.

начало

добре дошъл

Червен килим

Пътуване до Русе

Хотели в Русе

разписание

Jan Essing впечатления

Hans Schober впечатления


In der Apotheke, ohne Rezept kaufen Sildenafil 100mg zur Behandlung von Impotenz bei Männern in Schweiz.
Αγορά Viagra γενόσημο στην Ελλάδα.